!

Новинки електрофурнітури - JUNG, GIRA, BTICINO

Повідомляємо про розширення портфелю італійським та німецькими брендами: Bticino,  Gira, Jung. Продукція, яка пропонує рішення орієнтовані на майбутнє. На відміну від розеток і вимикачів в асортименті ви знайдете інтелектуальні та автоматизовані системи для комплексного управління функціями, за допомогою одного пристрою. Забудьте про витрати часу на особисте відкриття та закриття жалюзів, контроль температури у кожній кімнаті, увімкнення та пригнічення світла. Все що вам знадобиться - це викрутка і смартфон. Широкий вибір високоякісних матеріалів і поверхонь стане чудовим рішенням для втілення у ваш індивідуальний дизайн. А палітра кольорів на будь-який смак допоможе розставити правильні акценти у стилі вашого інтер’єру.

Німецька компанія розпочала свою історію з 1912 р., твердо тримає свої позиції на міжнародному ринку і до сьогодні. Інтелектуальні системи інженерного забезпечення будівель втіленні у багатьох країнах світу і відповідають найвищим запитам.  Німецька компанія бере свій початок з 1905 р. Досягла авторитету на міжнародному ринку завдяки пропозиціям новаторських ідей і принципу “швидкого реагування” Італійська компанія, яка стала частиною Legrand у 1989 р. і переорієнтувалась на виробництво електрофурнітури. Основний акцент зосереджений на першокласному дизайні та втіленні потреб клієнтів через розширення функціоналу асортименту.

При виборі серії електрофурнітури необхідно звернути увагу на функціонал і можливості електровиробів, наявність всіх необхідних механізмів, які плануєте використовувати в своєму просторі. Це дасть можливість розмістити, наприклад регулятори теплої підлоги в одній рамці з вимикачами та розетками. А щоб полегшити вам вибір, звертаємо увагу на ті серії, які так полюбились нашим споживачам.  

Серія LS компанії Jung, була створена більше 50 років назад. У класичному виконанні, завдяки своїм квадратним формам та прямим лініям елегантно вписується у будь-який інтер’єр і ніколи не вийде з моди.

Ознайомитись з серіями LS, A, AS, Eco Profi, CD та SL ви можете в нашому каталозі.

Компанія Gira викликала інтерес до серії E2 своїм лаконічним дизайном, який гармонійно виглядає в самих різних інтер’єрах. До того ж ця модель пропонує більше ніж 300 функцій, що дозволить оформити будівлю в єдиному стилі. 

Ознайомитись з серіями E2, E3, Esprit, Studio, Standart 55, Event, F100, ClassiX, S-Color, TX_44  ви можете в нашому каталозі

Найкраща розробка з успішним дизайнерським рішенням втілена в серію Living Now  компанією Bticino. Ідеальна форма, лицьова панель із збільшеним функціоналом зробить будь-який проєкт унікальним.

Ознайомитись з серіями Axolute, Axolute Air, Livinglight, Livinglight Air,  Living now ви можете в нашому каталозі.

 

 
КАТАЛОГ JUNG КАТАЛОГ GIRA КАТАЛОГ BTICINO

 ПЕРЕГЛЯНУТИ

 ПЕРЕГЛЯНУТИ  ПЕРЕГЛЯНУТИ

Запрошуємо, архітекторів, дизайнерів, зацікавлених власників, які бажають тактильно ознайомитись з продукцією та її функціоналом до нашого шоу-руму. Щоб мати можливість якнайкраще проконсультувати вас, рекомендуємо записатись на зустріч.  

Київ
КОЛЛ-ЦЕНТР ПРАЦЮЄ БЕЗ ВИХІДНИХ З 09:00 ДО 19:00
Записатися на зустіч
Є проект для розрахунку

На жаль, ніхто ще не залишив відгук про цей товар. Будьте першим!